PC

Igrač napravio masivni portret kreatora No Man’s Sky u igri

Ovih dana je jedna od “glasnijih” vesti u igračkom svetu veliki patch koji je stigao za kontroverzni No Man’s Sky, koji je tokom 2016. godine prešao dug put od najvećeg hita, preko najvećeg razočarenja godine.

Razlozi za to su brojni, ali najveći je bio taj što je studio, i čovek iza njega, Šon Marej, prosto lagao publiku gomilom obećanja i izjava šta će sve postojati u igri, da bi po izlasku igra bila bez 80% tih stvari. Mržnja prema igri je nekoliko meseci bila toliko jaka da se praktično čitav studio povukao iz javnosti i ćutao.

Dve godine kasnije, i čini se da igri opet ide bolje nego ikada, igra je čvrsto probila nazad u top 10 najigranijih igara na Steamu, a po utiscima igrača, izgleda da je nov sadržaj zapravo odličan i konačno donosi sve ono što je i obećano da će igra biti.

Izgleda da je neko rešio i da se zahvali Mareju, i to ni manje ni više nego ogromnim “spomenikom”, odnosno slikom na jednoj planeti koja se vidi čak i iz svemira, a koja je napravljena uz pomoć elemenata za gradnju. Kako je rekao autor, bilo je jako

Planeta i baza kreatora se nalaze u Euclid Galaxy, ukoliko igrate NMS i želite da i sami posetite planetu i vidite ovo. Sam kreator je dao i portal adresu, tako da vam ostaje samo da otputujete na “hodočašće tvorcu”.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top