PLAY! ; PLAY! Zine

Izašao raspored događaja za ovogodišnji QuakeCon

Bethesda će na ovogodišnji QuakeCon doneti mnoštvo specijalnih objava vezanih za igre u razvoju, kao i esports turnire, a kako bismo tokom vikenda svi to valjano ispratili pred nama je raspored bitnih dešavanja.

QuakeCon će trajati od 9-12. avgusta, a već 10. nas očekuje ono što su iz kompanije već odavno najavili, to je svetska premijera gejmpleja za DooM Eternal, koji nam je najavljen na E3 sajmu.

Zatim, 11. avgusta posetioce, kao i gledaoce putem strima, očekuje veliki panel vezan za Fallout 76 gde ćemo svakako saznati dosta novih detalja o igri, a možda vidimo i neki novi isečak gejmpleja.

Što se tiče esports turnira, već za prvi dan je zakazan prvi deo Elder Scrolls: Legends serije turnira, koji nosi nagradni fond od 50, 000 dolara, a drugi dan i finale su zakazani za 10. avgust.

Za 10. i 11. avgust su zakazani i turniri u Quake Champions u 2v2 formatu i sa 175,000$ nagrada, dok je za poslednji dan zakazan duel turnir u istoj igri, samo sa manjim nagradnim fondom od 25,000 dolara.

Naravno, biće tu još mnogo stvari za sve fanove Bethesdinih video igara, a sve to možete ispratiti na Twitch kanalu kompanije

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!