PC

Kad se sretnu Lord Of The Rings i Age Of Empires

U junu smo pisali o sjajnom poduhvatu koji radi grupa fanova Gospodara Prstenova, koji rekreiraju čitav Battle for Middle-earth u Unreal 4 endžinu.

Dok čekamo da se ovaj sjajni projekat ostvari, u nadi da ga možda Warnes Bros ne ugasi, sada nam stiže jedan veoma zanimljiv mod koji spaja jednu od naših omiljenih strategija iz detinjstva, Age of Empires II, sa legendarnim Gospodarima Prstenova.

Mod se zove Tales of Middle Earth (ToME), u razvoju je preko šest godina i uskoro će biti priveden kraju, a već sada ga možete preuzeti, dovoljno je samo da posedujete AoE 2 kako bi ga instalirali. Mod izgleda zaista impresivno, sa 18 frakcija i svaka od njih ima svoje jedinstvene izglede sa autentično urađenim modelima po ugledu na one iz Gospodara, zajedno sa prepoznatljivim mapama i kultnim lokacijama poznatih bitaka.

Nažalost, mod ne donosi neku kampanju, već samo jedinice i mape za custom partije, ali imajući u vidu koliko sjajno izgleda, moramo reći da ne žalimo previše.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top