PC

NBA 2K igre dobijaju izmene u mikrotransakcijama zbog zakona o kockanju u Belgiji

Borba protiv mikrotransakcija i loot kutija i dalje besni, a prvi na frontu su definitivno Holandija i Belgija sa uvedenim merama koje su naterale velike kompanije da menjaju svoje igre.

Tako smo nedavno svedoci toga da je Blizzard onemogućio kupovinu loot kutija u igrama Overwatch, Hearthstone i HotS sa pravim novcem, a sada zbog zakona dveju država i 2K menja mikrotransakcije u NBA igrama.

Igrači u Belgiji i Holandiji neće moći da kupuju MyTeam pakovanja, a onemogućen je i pristup delovima igre koji omogućavaju kupovinu i prodaju igrača, kao što je Auction House.

Sudeći po slikama ispod, 2K Games se ne slaže sa novim zakonima i tvrdi kako su igre već u skladu sa njima, a za pomoć se okreću igračima od kojih traže da kontaktiraju.

Teško da će Belgija i Holandija posustati u ovoj odluci, a sada ostaje da vidimo koliko će oštro 2K doneti izmene u prethodnim izdanjima NBA igara, kao i u NBA 2K19, koji stiže za manje od dve nedelje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top