PC

Novi fudbaler Real Madrida baš i nije fudbaler

Na društvenim mrežama Real Madrida se pojavio novi video koji predstavlja novog igrača koji se pridružuje ekipi i sve je to urađeno na dosledan način, čak su i ostali članovi poželeli toplu dobrodošlicu, samo je problem što u pitanju nije pravi fudbaler, već onaj virtuelni.

Reč je o Aleksu Hanteru, protagnosti Story moda sa kojim su igrači gradili karijeru najboljeg fudbalera u virtuelnom svetu u FIFA 18, a sada će svoje putovanje nastaviti u FIFA 19.

Verovatno se sada pitate – šta ima Real Madrid sa time? U pitanju je veoma pametan marketinški krosover između ove sportske organizacije i kompanije Electronic Arts radi promocije FIFA 19 i priče koja ona donosi, a saradnja je čak otišla i u tom pravcu da je u Realovoj prodavnici moguće kupiti dres sa brojem i imenom ovog virtuelnog fudbalera.

Iako zvuči zanimljivo, fanovima fudbalskog tima se ovo nije dopalo pa su na Twitteru  izneli svoje nezadovoljstvo, a to je delom zbog toga što se čeka na veliko pojačanje kao nadoknada odlaska Ronalda u Juventus.

Iako vremena ima malo, možda nas čeka još neki sličan crossover pre nego što FIFA 19 izađe 25. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top