PC

Novi trejler za Assassin’s Creed Odyssey nas vodi u lov na Meduzu

Nakon perioda zatišja, Ubisoft je započeo reklamnu kampanju sa rafalnim izbacivanjem  novih trejlera i detalja za nadolazeći Assassin’s Creed Odyssey, pa pored trejlera koji su nas upoznavali sa protagonistima sada postoji priilika da vidimo i lov na mitsku Meduzu.

Video u detalje govorio o sticanju šanse za borbu protiv Meduze, što će biti rezervisano za igrače većeg nivoa i sa boljom opremom za istraživanje.

Ubisoft je sa klipom ovakvog tipa prikazao i niz drugih gejmplej elemenata, među kojima su i RPG, koji nas između ostalog čekaju u Odiseji, i osiguraće da ova igra bude jedna od boljih u serijalu o bratstvu ubica iz senki.

Assassin’s Creed Odyssey izlazi 5. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top