PC

Otkriveno kada izlaze poslednje epizode Telltaleove Walking Dead igre

Dugom epizodnom serijalu igre The Walking Dead, u produkciji studija Telltale, je došao kraj i developeri su otkrili datume kada će poslednje 4 epizode izaći, što je drugačija taktika od one u prethodnim epizodama.

Prva epizda je dostupna od 14. avgusta i neki sve već imali prilike da isporbaju početak finalne sezone. 25. septembra će se pojaviti druga epizoda po redu sa nazivom Suffer the Children, a u oktobru nas čeka period pauze, da bi se 6. novembra pojavila epizoda Broken Toys.

Tačka na čitavu Walking Dead avanturu ovog formata će se staviti 18. decembra kada izađe epizoda Take Us Back.

Izgleda da je pred nama depresivna jesen, jer se opraštamo od Klemenitine i ostalog seta karaktera sa kojima smo prošli mnoge nevolje u borbi za preživljavanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top