PlayStation 4

Otkriveno šta sve čeka Spider-Man fanove nakon izlaska igre

U Spider-Man igri koja nas očekuje početkom septembra će na raspolaganju biti još više sadržaja od inicijalnih 20 sati, koliko je nedavno otkriveno da će trajati kampanja u igri, samo što ćemo na to morati da čekamo nešto duže.

U pitanju je post-launch sadržaj koji je Insomniac Games nedavno predstavio. Svakog meseca do kraja godine nas čeka po jedna ekspanzija koja donosi nove delove priče iz “grada koji nikad ne spava”.

Prva nosi naziv The Heist i pojaviće se 23. oktobra, a u njoj će Spajdi imati prilike da se upozna sa Black Cat kao i da rešava nove misije i izazove uz nove pretnje i odevne kombinacije. U novembru stiže Turf Wars DLC, dok će decembar biti rezervisan za Silver Lining, a ne sumnjamo da nas čekaju i razna iznenađenja kroz besplatni apdejt.

Sve tri ekspanzije je već sada moguće kupiti unapred po ceni od 25 dolara, a kupovina svakog zasebno košta po 10$. Takođe, oni koji se odliče da igru nabave kroz Digital Deluxe ediciju dobijaju pristup svim ekspanzijama kao bonus.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top