PC

Predstavljen poslednji DLC za Call of Duty: WWII

U jeku priprema za ovogodišnje izdanje Call of Duty igara, koje nas umesto u prošlost vodi u blisku budućnost, Activision se postarao da fanovi CoD: WWII imaju još novog sadržaja u narednom periodu.

Tako je na Gamescomu predstavljen Shadow War DLC koji sa sobom donosi 3 nove multiplejer mape – Airship, Chancellery i Excavation – koje se nalaze na teritorijama kontrolisanim od strane osovine.

Osim mapa, tu je i nova misija u War Mode, Operation Arcane, koja nas vodu u laboratorije austrijskih planina sa ciljem krađe tajnih planova i uništenja te tajne baze. Sledgehammer je odstupio od realizma sa novom misijom, pošto će u njoj igrači videti gomilu NLO letelica i imaće priliku da pucaju iz Tesla pištolja.

Najbolja stvar koja dolazi sa poslednjom ekspanzijom leži u tome što igrači koji je kupe mogu uživati u novom sadržaju sa svojim prijateljima koji nemaju Shadow War u vlasništvu, samo moraju biti vođe grupe.

Zbog ugovora o ekskluzivnosti koji su potpisali Activision i Soni, Shadow War DLC će od 28. avgusta postati dostupan samo za Playstation 4 igrače, a mesec dana kasnije će se pojaviti i za ostale.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top