PC

Premijerno prikazan brutalni gejmplej za DooM Eternal!

Ovogodišnje E3 predstavljanje kompanije Bethesda je fanovima predstavilo dosta igara, ali uglavnom bez mnogo detalja, pa smo tako za TES 6, Starfield i druge dobili samo kratke tizere.

Jedna od igara za koje smo ostali uskraćeni novih detalja je bio i najnoviji dodatak u bogatom Doom serijalu, nazvan Doom Eternal. O ovoj igri nema nikakvih informacija sem da će biti znatno paklenija od Doom 2016, što logično i očekujemo.

Zahvaljujući velikoj QuakeCon konvenciji, sada je pred nama prvi prikaz gejmpleja koji prosto rečeno izgleda fantastično, kao i objava da Doom Eternal dolazi na PC, PS4, Xbox One, kao i Nintendo Switch.

Video u trajanju od par minuta i sa odličnom heavy metal podlogom prikazuje šta sve to Doom Eternal donosi vernim fanovima sa puno opcija za makljažu demona, a pored zabadanja noževa u vrat neprijatelja i njihove dezintegracije možemo videti i nešto dinamičnije kretanje protagoniste, kao i neke specijalne sposobnosti i nadogradnje poput razarajućeg “krvavog udarca”.

Developeri su prikazali i dizajn heroja koji dolazi sa pojačanjem u arsenalu, bossove koji će mu zadavati paklene muke, i neke od lokacija odličnog izgleda. Dodatno je otkriveno da će Doom Eternal imati i multiplejer komponentu u vidu co-op igranja, ali će priča i dalje biti sastavni deo igra

Gejmplej izgleda stvarno oduševljavajuće i nećemo vas više zadržavati već uživajte u brutalnom videu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top