PC

Prvi pogled na Claire u Resident Evil 2 rimejku

Najnoviji klip koji nam je Capcom doneo na Gamescom sajam nam prikazuje da ćemo Resident Evil 2 rimejk igrati ne samo kao Leon, već i kao hrabra Kler.

U ovom više nego osveženom izadnju kultne horor igre imamo prilike da vidimo hrabru heroinu u borbi sa mutiranim zombijem uz više različitog oružja, poput bacača granata i mitraljeza, a prisutno je i par užasavajućih  momenata. Osim odlične grafičke prezentacije, video upućuje na to da je i glasovna gluma na zavidnom nivou.

Osim Kler, Nvidia je iskoristila priliku da pokaže moć ray-tracing tehnologije sa fantastičnim 4K gejmplejom koji smo imali prilike da vidimo u nešto slabijem grafičkom izdanju na E3.

Resident Evil 2 stiže 25. januara za PC, PS4 i Xbox One

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top