PC

Shadow of War dobija Definitive ediciju

I skoro godinu dana nakon izlaska i o Middle-Earth: Shadow of War čujemo neke zanimljive novine, a sada je reč o Definitive ediciji igre koja uskoro dolazi.

Definitivno izdanje ove igre, kao što samo ime nalaže, donosi sav glavni sadržaj, kao i sav dodatni, koji se pojavio putem sezoneske propusnice, i tu spada: Blade of Galadriel, Desolation of Mordor, Outlaw Tribe i Slaughter Tribe.

Osim sadržaja, igrače čekaju i svi veći apdejtovi koji su menjali balans i mehanike igre, pa tako tu spadaju poboljšanja u Nemesis sistemu, viši nivo za levelovanje, skinovi i uklanjanje mikrotransakcija i još mnogo toga.

Warner Bros i Monolith su objavili da će Definitive edition koštati 60 dolara, što je razumna cena u odnosu na datum izlaska igre, i postće dostupna 31. avgusta za sve platforme(PC, PS4 i Xbox One).

Ako do sada niste imali prilike da zaigrate Shadow of War ovo je odlična šansa, jer dobijate sav sadržaj po “standardnoj” ceni igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top