PlayStation 4

Sony predstavio specijalno izdanje PS4 Pro povodom 500 miliona prodatih PlayStation konzola

Kompanija Sony nedavno je objavila zaista neverovatnu vest za ovu kompaniju, da su njihove konzole iz PlayStation linije do sada prodate u preko 500 miliona primeraka.

Prvi Sony PlayStation pojavio se 3. decembra 1994. godine i od tada do danas Sony dominantno drži poziciju kao jedna od vodećih kompanija na poljlu kućnih gejming konzola, što je pogotovo naglašeno u ovoj generaciji konzola. PlayStation 4 se od izlaska do danas prodao u 82 miliona primeraka i pitanje je dana kada će prestići Xbox 360 i PlayStation 3, koje su se prodale u oko 84 miliona primeraka.

Povodom jubileja od preko pola milijarde prodatih PlayStation uređaja, Sony je danas predstvio limitiranu liniju jedinstvenih PlayStation 4 Pro konzola koja nosi jasnu poruku svojim imenom “500 Million Limited Edition”.

Biće proizvedeno u svega 50 000 primeraka ove limitirane edicije i prodavaće se po ceni od 500 dolara, a dolazi na tržište 24. avgusta.

Ova edicija donosi jako lep izgled, za koji moramo reći da nam se veoma sviđa, sa elementima providne metalic tamno plave i zlatnim oznakama, koji celom paketu zaista daju vrhunski izgled. Pored ovih estetskih elemenata, ova limitirana edicija dolazi i uz 2TB hard disk, i uz standardni paket kvalitetnog hardvera koji ide uz PS4 Pro.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top