PLAY! ; PLAY! Zine

Sony predstavio specijalno izdanje PS4 Pro povodom 500 miliona prodatih PlayStation konzola

Kompanija Sony nedavno je objavila zaista neverovatnu vest za ovu kompaniju, da su njihove konzole iz PlayStation linije do sada prodate u preko 500 miliona primeraka.

Prvi Sony PlayStation pojavio se 3. decembra 1994. godine i od tada do danas Sony dominantno drži poziciju kao jedna od vodećih kompanija na poljlu kućnih gejming konzola, što je pogotovo naglašeno u ovoj generaciji konzola. PlayStation 4 se od izlaska do danas prodao u 82 miliona primeraka i pitanje je dana kada će prestići Xbox 360 i PlayStation 3, koje su se prodale u oko 84 miliona primeraka.

Povodom jubileja od preko pola milijarde prodatih PlayStation uređaja, Sony je danas predstvio limitiranu liniju jedinstvenih PlayStation 4 Pro konzola koja nosi jasnu poruku svojim imenom “500 Million Limited Edition”.

Biće proizvedeno u svega 50 000 primeraka ove limitirane edicije i prodavaće se po ceni od 500 dolara, a dolazi na tržište 24. avgusta.

Ova edicija donosi jako lep izgled, za koji moramo reći da nam se veoma sviđa, sa elementima providne metalic tamno plave i zlatnim oznakama, koji celom paketu zaista daju vrhunski izgled. Pored ovih estetskih elemenata, ova limitirana edicija dolazi i uz 2TB hard disk, i uz standardni paket kvalitetnog hardvera koji ide uz PS4 Pro.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!