PLAY! ; PLAY! Zine

Supermassive Games games ima novi projekat – Shattered State

Igra Until Dawn predstavlja jedno od najboljih horor iskustva na PlayStation patformi poslednjih godina, naslovn iza koga stoji studio Supermassive Games.

Nakon ove igre, iz studija su se fokusirali na VR iskustva, za koje očigledno imaju velika nadanja i očekivanja, ali osim odličnog Rush of Blood, igre koja mi je i navukla na igranje PSVR igara, nakon toga su nažalost imali dva velika razočarenja u sferi VR naslova, The Inpatient i Bravo Team su se pokazali kao zanimljivi, ali prosto nedorasli VR naslovi koji su bili mučni za igranje i poprilično dosadnjikavi.

Ipak, iz Supermassive Games ne planiraju da stanu, i danas su registrovali svoju novu igru, za sve zvaničnim logom, koja se zove Shattered State. Osim imena i logoa igre, trenutno nemamo nikakvih drugih informacija, pa ni to hoće li biti nova VR igra, ili pak neko više tradicionalnije iskustvo. Samo se nadamo da su naučili na greškama koje su pravili u prethodnim VR igrama, jer znamo da umeju da naprave odlične igre, samo su izgleda bili u nekoj veoma lošoj fazi.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!