PC

Svi igrači mogu besplatno isprobati Battlefield V početkom septembra

Sve veći broj developera se okreće ka praksi održavanja ogromnih beta testova u koje je uključena gomila igrača sa besplatnim pristupom kako bi se na vreme otkrilo što više problema i testirala stabilnost servera.

Kompanija Electronic Arts će isto tako održati otvorenu betu, besplatnu za sve, za svoju nadolazeću pucačinu Battlefield V.

Otvorena beta će biti održana već 6. septembra, a omogućen je i preload(preuzimanje igre pre početka testa) od ponedeljka, 3. septembra u 10 časova ujutru.

Oni koji su prednaručili Battlefield V kao i pretplatnici Origin Access servisa dobijaju pristup nekoliko dana ranije.

Pogledajte još: Battlefield V će biti jedna od igara koja podržava Nvidia ray-tracing tehnologiju

Beta test pruža priliku da isprobamo modove Conquest i Grand Operations na Artic Fjord i Roterdam mapi koja je bila u fokusu nedavno objavljenog trejlera.

Do šestog septembra nas čeka još trejlera i informacija za Battlefield V, a očekujemo i dodatne detalje o sadržaju dostupnom tokom najavljenog testiranja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top