Nintendo Switch

Switch onlajn servis stiže sredinom septembra

Nakon najave u maju i prvih inormacija kako će izgledati onlajn platforma Switcha, sada konačno imamo i konkretan datum kada će stići, odnosno skoro pa konkretan datum – sredina septembra.

Ovo je najavljeno u zvaničnom blogu na Nintendo sajtu, zajedno sa cenama usluge koje možete pogledati na ovom linku.

Igrači nisu zadovoljni i smatraju da je punda za taj novac veoma siromašna i da je to moglo i moralo mnogo, mnogo bolje.

Šta sve tačno stiže kada se pretplatite na Switch onlajn servis:

  • Pre svega, tu je naravno ono glavno – onlajn multiplejer igranje za takmičarske igre,  bilo Nintendove, bilo trećih strana.
  • Zatim, tu je specijalna biblioteka sa preko 20 NES igara koja će stalno biti obogaćivana, a kojoj možete da pristupite u bilo kom trenutku i igrate se preko vašeg Switcha.
  • Tu je još jedna stvar koja je jako nervirala igrače, a to je nedostatak “save” opcije van same konzole, pa ste tako, u slučaju da vam se pokvari konzola ili vam je recimo ukradu, mogli da kažete zbog vašem progresu u igrama. Sa onlajn servisom stiže čuvanje “u oblaku”, pa ćete tako svojim podacima moći da pristupite odakle god želite.
  • Nintendo Switch onlajn aplikacija za mobilne telefone će takođe dobiti brojne nove pogodnosti za pretplatnike.
  • Brojne druge “specijalne ponude”, koje nisu precizirane.
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top