PC

Tropico 6 stiže sa novim trejlerom pre Gamescom

Šestu instalacija čuvenog “menadžerisanja diktature”, Tropic 6, smo imali prilike da isprobamo još na prošlogodišnjem Gamescom festivalu, a danas nam stiže trejler koji nam najavljuje šta ćemo sve moći da vidimo i testiramo na ovogodišnjem Gamescomu.

Trejler je kratak, ali nabijen informacijama koje je teško procesuirati koliko se brzo menjaju, ali ono što nam je zapalo za oko je mogućnost da kastumizujemo izgled našeg grada kao nikada do sada, jer sve zgrade poseduju ogroman broj opcija za specifičan izgled, što je do sada izbegavano u mnogim gradskim simulacijama, i što je umelo ponekada da stvara nešto monotonije izglede gradova.

Pored toga, vidimo i različite vrste transporta, ogroman broj zgrada od značaja, veliki izbor stranih čuda i spomenika koje možemo da ukrademo, “državne gusare” koji su posebno zanimljivi i još štošta drugo. Zaista, da nam je neko rekao da jednu ovako kompleksnu igru možete da sabijete u manje od dva minuta trejlera, ne bismo verovali, ali je trejler uspeo da nam prikaže svu dubinu igre, i sve to dok smo đuskali uz ritmove pozadinske muzike!

Ipak, moraćemo još dosta da čekamo dok ne uđemo ponovo u čizme El Presidentea, jer igra nam stiže tek narednog leta. Ssvakako nećemo propustiti priliku da probamo igru na Gamescomu sledeće nedelje!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top