Nintendo Switch

Vratolomna trkačina, GRIP, ove jeseni napušta Early Access

Svi koji se sećaju čuvene trkačine Rollcage su verovatno već imali dodira i sa modernijom igrom istog duha, GRIP: Combat Racing.

GRIP se pojavio pre dve godine na Early Accessu i tokom tog perioda su developeri iz studija konstantno dodavali novi sadržaj u vidu vozila, trkačkih staza i još dosta toga.

Vozila u ovoj igri mogu dostići brzinu od 1000 kilometara na čas ali važnije je nadvladati druge igrače pomoću oružja i okoline koja se može uništavati. U mnogim trkačinama je problem bilo prevrtanje vozila, ali ne i ovde jer se ova vozila mogu kretati na obe strane, tako da je non-stop akcija zagarantovana.

Isto kao i vozila, staze su maštovito odrađene i igrače vode na razne planete koje nude drugačiji teren, a osim trkanja postoje i arene gde je uništenje do poslednjeg parčeta metala obaveza.

GRIP napušta Early Access 6. novembra, a tada će se pojaviti i za PS4, Xbox One i Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top