Gadgets

Zvanična Resident Evil 2 rimejk tastatura izgleda sjajno, ali košta papreno

Capcom je danas predstavio sva moguća izdanja nadolazećeg rimejka Resident Evil 2, i jedna stvar nam je posebno zapala za oko.

To je ova neverovatno lepa tastatura koju možete videti dole, dizajnirana po ugledu na Lexington pisaće mašine unutar same igre. U pitanju je portabilna blutut tastatura dizajnirana za korišćenje uz telefone i tablete, i po izgledu verujemo da je prava miliona kucati na njoj, jer je dizajn prava hrana za oči.

Nažalost, takav dizajn i košta, pa je kupovina ove tastature nešto za šta ćete morati da izdvojite oko 680 dolara. Ukoliko ste baš ogromni (i bogati) fan Resident Evil serijala, onda je tu za vas i celo kolekcionarsko premijum izdanje, koje pored tastature sadrži još i sve ove stvarčice koje vidite ispod, a koje košta skoro 900 dolara. Čim se pravi, znači i da za to postoji pubilka. Svakako lepo, ali “okle pare”, što bi rekao naš narod.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top