PC

Anthem je u potpunosti funkcionalan

Bioware je vredno radio u proteklim godinama i konačno je uspeo da svoju nadolazeću avanturu, Anthem, dovede do alfa faze, odnosno faze u kojoj je igra u potpunosti funkcionalna.

Ovo znači da se sav sadržaj(karakteri, kvestovi) nalazi u igri i da su ostale tehničke stvari. Za naredni period će postojati alfa testiranje u kojem će developeri otkloniti značajan broj bagova.

Generalni menadžer studija, Kejsi Hadson, je u istoj objavi iskoristio priliku da se priseti samih početaka kompanije, kada je studio brojao svega 50 radnika kada je kultni Baldurs Gate ugledao svetlost dana. Iz same objave se može zaključiti da ovo Hadsonu veoma znači jer ga prati isti osećaj koji je imao pre 20 godina.

Naravno, developer čeka još puno posla kako bi igru doveli u kompletno stanje do 22. februara, kada će se pojaviti za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top