PC

Battle Royale u Black Ops 4 će podržavati do 80 igrača, za početak

Već i vrapci na grani znaju da će ovogodišnje izdanje Call of Duty pucačine, Black Ops 4, sa sobom umesto singlplejer kampanje doneti Battle Royale mod, nazvan Blackout.

Treyarch će omogućiti igračima da taj mod isprobaju pre 12. oktobra, kada BO4 izađe, kroz otvorenu betu, prvo dostupnu svima na Playstation 4 konzoli. Pre toga, developeri su za GameInformer potvrdili objavu od pre par meseci da će mapa na kojoj će se borba do poslednjeg čoveka odvijati biti najveća u dosadašnjim igrama serijala, kao i da će na njoj biti smešteno do 80 igrača.

Suosnivač studija, Den Banting, je otkrio da će ovo biti samo početna cifra i da su inicijalni testovi održavani sa po sto igrača, tako da postoje velike šanse da se broj igrača naknadno poveća naviše, pošto i sama mapa podržava veliki broj igrača.

Blackout mod stiže za PS4 igrače 10. septembra, a kako smo se proveli u prvom otvorenom testu možete pročitati upravo na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top