PlayStation 4

Death Stranding će biti prikazan na Tokyo Game Show krajem septembra

Sa krajem E3 sajma detalja o novom Kodžiminom remek-delu, Death Stranding, nije bilo, a preskočen je i avgustovski Gamescom, ali smo dobre sreće pa će ova igra biti prikazana na Tokyo Game Show događaju.

Detalja o tome šta će biti prikazano nema, ali je potvrđeno da će na prezentaciji igre prisutvovati Hideo Kodžima lično sa nekolicinom glumaca iz igre. Portal Gematsu je preveo tvit studija i na taj način otkrio da će se sama prezentacija održati 23. septembra.

Nadamo se da će ovaj sajam biti iskorišćen u svrhu da nam se prikaže konkretna doza gejmpleja, umesto pukog raznošenja paketa po raznim prostranstvima izrađenim u Decima endžinu i prikazivanja novih glumaca koje ćemo gledati u igri. Dosta realnije je očekivati da Kodžima i njegov tim tako nešto čuvaju za decembar, kada se održava The Game Awards.

Još uvek nema detalja o tome kada će se Death Stranding pojaviti za PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top