PLAY! ; PLAY! Zine

DICE predstavio promene koje dolaze u Battlefield V zahvaljujući beti

Početkom septembra je igračka zajednica imala prilike da iskusi delić Battlefield V iskustva kroz otvoreno beta testiranje i samim tim da developerima preko potrebne smernice za poslednje ispravke pred izlazak.

DICE je sada predstavio promene koje će uvesti zahvaljujući feedbacku igrača, i moramo reći da su to one preko potrebne.

Najbitnija promena se ogleda u tome da će na raspolaganju biti više municije od samog početka, tako da nećemo morati stalno da trčkaramo do mesta za dopunu municije i čekati na pomoć support klase.

Sa druge strane, neke od tih stanica za dopunu će biti uklonjene sa mapa, pa će tako igrači morati sami da ih izgrade kako bi se izborili. U naginjanju ka realizmu, neprijatelje u Battlefield V je tokom bete bilo dosta teško uočiti, odnosno nije postojalo nikakve druge naznake sem da uočimo karaktera, ali se to menja tako što će neprijateljski vojnici na neki način biti istaknuti kada se uoče.

Tenkove je bilo jako teško uništiti u beti pa će se i to promeniti sa smanjivanjem HP-a, a finalna verzija igre ću uključivati i dosta više dostupnih vozila, dok će avioni biti agilniji.

Za kraj, brže ćemo umirati u igri, pa nećemo morati da čekamo dugo dok ne dobijemo priliku da uskočimo u borbu, a saborci će vas lakše uočiti kada zovete u pomoć.

Sve ove promene kao i dosta novog sadržaja, pošto je beta bila dosta oskudna, ćemo videti 20. novembra, kada se Battlefield V pojavi.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!