Filmovi-Serije

Dok čekamo Cyberpunk 2077, tu je Cyberslav!

Do izlaska jedne od najočekivanijih igara današnjice, Cyberpunk 2077, ćemo se još uvek načekati bar do 2020. godine, ako ne i više, no po onome što smo do sada videli, vredi čekati.

Ipak, jedan drugi sajberpank projekat koji nam takođe dolazi sa slovenskih podneblja nam je ovih dana skrenuo pažnju. Radi se o animiranom filmu Киберслав/Cyberslav, na kome radi Evil Pirate studio iz Sankt Peterburga. Pre par dana se pojavio trejler za film, koji možete pogledati ispod i koji nam daje predstavu šta možemo da očekujemo.

Animacija i vizuelni stil izgledaju sjajno, a i sama postavka sveta filma je veoma intriganta. Iako imamo malo informacija o čemu će se tačno raditi u filmu, u trejleru vidimo nekakve mutirane nakaze kako kandžama i plamenom ubijaju nedužni narod po srednjevekovno-futurističkom ruskom gradu koji pomalo podseća na Moskvu, a koji je u trenutku trejlera u potpunom haosu.

Tu na scenu stupaju sajbersloveni, grupa kibernetički ojačanih zaštitnika koji sa lakoćom i stilom ubijaju pomenute mutante. Ovu trojku kao da čini neka ekipa iz RPG igre, imamo agilnu i brzu curu koja ih spretno i okretno ubija elektro-lukom, imamo neku vrstu tehno-maga/sveštenika, koji protivnike topi napravom koju bismo nazvali sajber-keltski-krst, i na kraju tu je veliki bradati dasa koji krši svojom sirovom snagom i izdržljivošću.

Sve u ovom trejleru je fenomenalno, tako da jedva čekamo izlazak punog filma.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top