PLAY! ; PLAY! Zine

Dok čekamo Cyberpunk 2077, tu je Cyberslav!

Do izlaska jedne od najočekivanijih igara današnjice, Cyberpunk 2077, ćemo se još uvek načekati bar do 2020. godine, ako ne i više, no po onome što smo do sada videli, vredi čekati.

Ipak, jedan drugi sajberpank projekat koji nam takođe dolazi sa slovenskih podneblja nam je ovih dana skrenuo pažnju. Radi se o animiranom filmu Киберслав/Cyberslav, na kome radi Evil Pirate studio iz Sankt Peterburga. Pre par dana se pojavio trejler za film, koji možete pogledati ispod i koji nam daje predstavu šta možemo da očekujemo.

Animacija i vizuelni stil izgledaju sjajno, a i sama postavka sveta filma je veoma intriganta. Iako imamo malo informacija o čemu će se tačno raditi u filmu, u trejleru vidimo nekakve mutirane nakaze kako kandžama i plamenom ubijaju nedužni narod po srednjevekovno-futurističkom ruskom gradu koji pomalo podseća na Moskvu, a koji je u trenutku trejlera u potpunom haosu.

Tu na scenu stupaju sajbersloveni, grupa kibernetički ojačanih zaštitnika koji sa lakoćom i stilom ubijaju pomenute mutante. Ovu trojku kao da čini neka ekipa iz RPG igre, imamo agilnu i brzu curu koja ih spretno i okretno ubija elektro-lukom, imamo neku vrstu tehno-maga/sveštenika, koji protivnike topi napravom koju bismo nazvali sajber-keltski-krst, i na kraju tu je veliki bradati dasa koji krši svojom sirovom snagom i izdržljivošću.

Sve u ovom trejleru je fenomenalno, tako da jedva čekamo izlazak punog filma.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!