PC

Ekspanzije za Anthem će biti besplatne, najavljen i VIP demo

Ovih dana je zahvaljujući Gamescom sajmu na internetu isplivalo dosta zanimljivih detalja za nadolazeći hit studija Bioware, Anthem.

Anthem je dobio prvi trejler koji nas dublje vodi u samu priču igre, a pored toga je otkriveno da će sam narativ biti produbljen i naknadnim ekspanzijama koje će biti besplatne. Drugih detalja što se tiče dodatnog sadržaja nije bilo, ali je svakako dobro čuti da igrači neće morati da izdvajaju dodatne novce kako bi saznali detalj više o prostranstvima punim čudovišta.

Zajedno sa ovim, otkriveno je da će Anthem par nedelja pre izlaska dobiti i demo verziju koja će igračim pružiti šansu da vide da li je igra za njih ili ne, ali caka leži u tome da je on dostupan samo pretplatnicima Origin i EA Access servisa, pa to više možemo nazvati plaćenom preview verzijom.

Anthem za sada kao datum izlaska ima 22. februar naredne godine i nadamo sa da Electronic Arts to više neće menjati, ali isto tako želimo da Anthem uspe jer je nedavno otkriveno da će razvojni putevi narednih igara studija Bioware, poput Dragon Age, dosta zavisiti upravo od uspeha ovog MMO-likog naslova.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top