PC

Forza Horizon 4 dobija demo verziju

Demo verzije igara polako viđamo sve više i više u gejming industriji, a serijal koji je tu praksu imao ustaljenu već godinama i sada nastavlja sa istim, pa tako imamo prilike da besplatno isprobamo Forza Horizon 4.

U ograničenoj verziji igre ćemo dobiti šansu da vidimo smenjivanje svih godišnjih doba, koja donose različite promene na mapi digitalne Britanije, pa samim tim i drugačije staze.

Forza Horizon 4 će u ponudi imati i preko 450 automobila, ali nažalost nije otkriveno koliko njih je Playground Games pružio u demo verziji.

Stanica igre u Majkrosoftovoj prodavnici navodi da će demo verzija zauzimati oko 28 GB, što jeste mnogo, ali su tu verovatno upakovane i teksture visoke rezolucije, za čije pokretanje je najbolje pogledati sistemske zahteve.

Forza Horizon 4 demo je dostupan od 12. septembra putem Microsoft prodavnice, a kompletna igra stiže već 2. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top