PC

Gambit mod u Destiny 2 je moguće probati besplatno ovog vikenda

Moglo bi se reći da je Destiny 2 donekle vraćen u život sa dolaskom Forsaken ekspanzije koja nam je donela velike preokrete u samoj priči, ali i izuzetno potrebne ispravke.

Forsaken ekspanzija nije poslužila samo to, već je zajedno sa njom donešen i Gambit mod za multiplejer igranje, kojeg je tokom ovog vikenda moguće igrati potpuno besplatno.

Gambit mod je sastavni deo Forsaken ekspanzije, tako da je potrebno izvojiti novac za kupovinu radi pristupa njemu, ali je za ovaj vikend Acrivision rešio da zažmuri na jedno oko, pa je tako svim Destiny 2 igračima omogućeno da uskoče i potpuno besplatno vide o čemu se radi.

Vikend besplatnog igranja je već u toku, i trajaće sve do 23. avgusta u 19 časova po načem vremenu

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top