PLAY! ; PLAY! Zine

Gwent konačno ima datum punog izlaska

Kartična igra u The Witcher svetu, Gwent, je proteklih godinu dana prošla kroz brojne teške faze i padove, pa je tim početkom godine rešio da igru poptuno povuče i uradi broje redizajnove kako bi sredili sve ono što su smatrali greškama i lošim dizajnerskim odlukama.

Više o tome možete pročitati na ovom linku, a danas nam stižu i informacije kada ćemo moći da konačno zaigramo i ovaj novi Gwent. Igra zvanično izlazi iz beta faze 21. oktobra za PC igrače, dok će oni na konzolama morati da sačekaju koji mesec više, odnosno 4. decembar.

Neke od ključnih izmena u Gwentu tiču se kako “core” gejmplej mehanika, tako i znatno, znatno volje vizuelne prezentacije igre. Table su sada prava bojišta sa nekoliko tema i drugačijih izgleda, lideri su sada umesto kartica predstavljeni 3D modelima na bojištu, animacije su obogaćene na svim poljima i generalno čitav taj segment vizuelne prezentacije sada daje mnogo više života igri, koja je ranije izgledala jako statično i zbog toga i pomalo dosadno i manje uzbuljivo.

Ispod možete videti najnoviji video iz CD Projket RED, gde nam pokazuju kako u praksi izgledaju svi ovi novi vizuelno obogaćeni efekti kao i kako je tekao proces iza toga, ali nam otkrivaju i neke sitne simpatične detalje kod novih lidera, koji dodatno obogaćuju utisak.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!