PLAY! ; PLAY! Zine

Halo Infinite će imati mikrotransakcije

Period pre nama će biti bogat po pogledu hitova, ali ćemo isto tako pomno pratiti i kakva će odluka developera biti kada su u pitanju dosta kontroverzne mikrotransakcije.

Tu spada i nedavno izdato obaveštenje da će najnovija igra iz popularnog Majkrosoftovog serijala, Halo Infinite, posedovati mikrotransakcije. Ovaj podatak je sasvim slučajno otkriven u listingu za posao, gde se traži osoba koja bi nadgledala razvoj i implementaciju mnogih elemenata u Halo Infinite, među kojima se nalaze i mikrotransakcije.

Kako bi donekle smirili potresene fanove, iz studija su na Twitteru objavili da igra neće imati loot kutije koje će biti moguće kupiti za pravi novac, što je dobra vest, kako za nas fanove, tako i za sam Majkrosoft i 343 Industries, jer su mnoge države Evropske unije pokrenule žestoku borbu protiv loot kutija, kao i protiv samih developera koji ih brane.

Dok je i sam pomen mikrotransakcija postao poprilično odbojan mnogim igračima, nadamo se da developeri neće uprskati stvar kada je u pitanju Halo Infinite, i da će veći fokus biti ka odličnoj priči i multuplejeru, a ne načinima da se od krajnjih korisnika izmuze što više novca.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!