PC

Halo Infinite će imati mikrotransakcije

Foto: 343 Industries

Period pre nama će biti bogat po pogledu hitova, ali ćemo isto tako pomno pratiti i kakva će odluka developera biti kada su u pitanju dosta kontroverzne mikrotransakcije.

Tu spada i nedavno izdato obaveštenje da će najnovija igra iz popularnog Majkrosoftovog serijala, Halo Infinite, posedovati mikrotransakcije. Ovaj podatak je sasvim slučajno otkriven u listingu za posao, gde se traži osoba koja bi nadgledala razvoj i implementaciju mnogih elemenata u Halo Infinite, među kojima se nalaze i mikrotransakcije.

Kako bi donekle smirili potresene fanove, iz studija su na Twitteru objavili da igra neće imati loot kutije koje će biti moguće kupiti za pravi novac, što je dobra vest, kako za nas fanove, tako i za sam Majkrosoft i 343 Industries, jer su mnoge države Evropske unije pokrenule žestoku borbu protiv loot kutija, kao i protiv samih developera koji ih brane.

Dok je i sam pomen mikrotransakcija postao poprilično odbojan mnogim igračima, nadamo se da developeri neće uprskati stvar kada je u pitanju Halo Infinite, i da će veći fokus biti ka odličnoj priči i multuplejeru, a ne načinima da se od krajnjih korisnika izmuze što više novca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top