PC

HellSign – isterivači duhova u formi mračnog RPG-a

Kada sam danas prvi put video trejler za igru HellSign, momentalno su mi pali na pamet legendarni Ghost Busters (Isterivači Duhova), iako ova igra praktično nema nikakvu sličnost sa filmom osim toga da se bavite upravo time – profesionalnom borbom protiv raznih nemani.

HellSign je akcioni horor rpg iz ptičje perspektive, sa mračnom atmosferom grada koji je obuzet raznoraznim pošastima oslobođenim iz nepoznatog razloga. Tu nastupamo mi, čije je glavno zanimanje da se borimo protiv ovih nečistih sila i vratimo ih odakle su došle.

Na osnovu zanimljivog trejlera koji vidimo ispod, saznajemo da igra ima, grubo rečeno, dve faze. Prva je istraživanje pojava protiv kojih treba da se borimo, jer svaka nemam ima svoje specifične  mane i snage, za koje se moramo pripremiti da bi uopšte ušli u sukob sa njima. Istraživanje radimo kombinovano na licu mesta, istražujući detalje i tragove, i zatim pronađene dokaze analiziramo i zaključimo protiv čega se borimo.

Nakon toga, na osnovu tih informacija saznajemo koji način borbe je odgovarajući, pripremimo se sa opremom i idemo u dobru staru borbu. Nakon što uspešno uklonimo problem, levelujemo našeg karaktera, zarađujemo novac i spremamo se za novi posao, čim prihvatimo novi ponuđeni ugovor. Ceo koncept deluje jako zanimljivo, samo se nadamo da će igra imati i nešto dublje elemente priče, a ne samo “očisto grad od svega i to je to”.

U svakom slučaju, igra izlazi 7. novembra, a mi imamo i više nego dovoljno vremena da saznamo sve detalje to tada.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top