PLAY! ; PLAY! Zine

Insurgency: Sandstorm se ipak neće pojaviti ovog septembra

Samo nedelju dana pre prvobitno planiranog datuma izlaska, studio New World Interactive je objavio da će Insurgency: Sandstorm izaći nekoliko meseci kasnije kako bi uspeli da što više poboljšaju igru.

Developer je objavio da će Insurgency: Sandstorm doći tek 12. decembra za PC, dok konzolna verzija igre ostaje za narednu godinu.

Do odlaganja igre dolazi nakon održavanja pre-order beta testa u kojem su igrači imali prilike da iskuse sve elemente igre, pa se na taj način i došlo do zaključka da igra ipak nije spremna za septembar.

New World Interactive za naredne mesecu u planu ima nastavak optimizacije igre ujedno sa poboljšavanjem tekstura i animacija u igri, poboljšavanje gejmplej iskustva, bolju podršku za servere, kao i ispravke bagova i gličeva koji postoje u igri.

Odlaganje igre možda jeste razočaravajuće, ali je važno da se igra pojavi u što boljem stanju. Kao vid kompenzacije za odlaganje, igrači koji su već imali pristup igri će nastaviti da igraju sve do samog izlaska u decembru, a poput od 10% za one koji imaju original i dalje važi.

Šteta za odlaganje, ali septembar i dalje ima bogatu ponudu igara, o čemu više možete otkriti ovde.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!