PC

Insurgency: Sandstorm se ipak neće pojaviti ovog septembra

Samo nedelju dana pre prvobitno planiranog datuma izlaska, studio New World Interactive je objavio da će Insurgency: Sandstorm izaći nekoliko meseci kasnije kako bi uspeli da što više poboljšaju igru.

Developer je objavio da će Insurgency: Sandstorm doći tek 12. decembra za PC, dok konzolna verzija igre ostaje za narednu godinu.

Do odlaganja igre dolazi nakon održavanja pre-order beta testa u kojem su igrači imali prilike da iskuse sve elemente igre, pa se na taj način i došlo do zaključka da igra ipak nije spremna za septembar.

New World Interactive za naredne mesecu u planu ima nastavak optimizacije igre ujedno sa poboljšavanjem tekstura i animacija u igri, poboljšavanje gejmplej iskustva, bolju podršku za servere, kao i ispravke bagova i gličeva koji postoje u igri.

Odlaganje igre možda jeste razočaravajuće, ali je važno da se igra pojavi u što boljem stanju. Kao vid kompenzacije za odlaganje, igrači koji su već imali pristup igri će nastaviti da igraju sve do samog izlaska u decembru, a poput od 10% za one koji imaju original i dalje važi.

Šteta za odlaganje, ali septembar i dalje ima bogatu ponudu igara, o čemu više možete otkriti ovde.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top