PC

Kreatori Papers, Please nam donose novu igru!

Znamo da u svetu postoje ljudi koji prosto obožavaju birokratiju i papirologiju, ali takvih je veoma malo,  a više je onih kojima to predstavlja košmare, i sa one i sa ove strane šaltera. I da nam je neko rekao da bavljenje birokratijom može biti tako zabavno, ne bismo mu verovali dok nismo pre pet godina zaigrali sada već klasik indie igru Papers, Please, koja se bavi graničnim prelazom fiktivne komunističke države Arstotzka u vreme hladnog rata i gde je u našim rukama sudbina imigranata koji žele da uđu i izađu iz zemelje.

Ekipa koja nam je donela ovaj unikatni biser gejminga nam konačno dolazi sa novim naslovom koji je predstavila ovog vikenda – Return of the Obra Dinn! Osim imena i onoga što vidimo u trejleru, za sada znamo veoma malo o igri, koju autori nazivaju “avantura osiguranja”, što znači da ćemo se opet baviti nekakvom birokratijom.

Obra Dinn je trgovački brod, napravljen 1796. i koji je imao posadu od 51 mornara, na čelu sa kapetanom Viterlom. Međutim, na jednom svom putu tokom 1803. je prosto nestao bez traga, da bi se tri godine kasnije niotkuda pojavio u Masačutesu, i na nama je da istražimo šta se desilo, sastavimo izveštaj i pozabavimo se osiguranjem robe i svih zainteresovanih strana u ovom misterioznom slučaju. Imaćemo i specijalnu napravu koja će nam pomoći da pogledamo u prošlost i vidimo kako je tačno svaka osoba na čiji leš naiđemo umrla, što će nam pomoći da sklopimo kockice i razrešimo misteriju ovog broda.

Tu je i karakteristični vizuelni stil, igra je u 3D okruženju, ali rađena u specifičnom dvobojnom “tačkastom” stilu, koji podseća na neke 3D animacije iz 80-ih godina prošlog veka.

Bilo kako bilo, trejler možete videti ispod, a igra nam dolazi “uskoro”.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top