PC

Last Tide je Battle Royal sa ajkulama

Još uvek nismo videli sve mogućnosti koje Battle Royale žanr može da ponudi, a to potvrđuje igra Last Tide koja nas sada vodi u ogromna podvodna prostranstva puna ajkula.

Dakle, umesto velikih površina na kojima možete voziti automobile i koristiti standardno oružje ovde igrate kao ronilac sa opremom i oružjem prilagođenim za to okruženje, gde spadaju harpuni i mamci za ajkule.

Ostatak iskustva je sličan kao u drugim igrama žanra, veliki krug koji se polako sužava, sa crvenim zonama letalnim za 100 igrača u meču, a novina u odnosu na druge jesu ajkule. One su ogromne i napadaće igrače čim ih sretnu, što znači da nas čekaju i PvE elementi, a pojam ajkula u igri je zastrašujuć sam po sebi.

Last Tide je odnedavno dostupan putem Early Accessa na Steamu sa cenom od oko 13$, a studio Digital Confectioners planira da tokom perioda od godinu dana znatno unapredi igru novim sadržajem.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top