PC

Mapa u Fallout 76 se zove Appalachia

Od kada je najavljen Fallout 76 nekako smo svi mislili da će se region gde se igra održava prosto zvati “Zapadna Virdžinija”, prosto zbog cele pesme koja je pratila najavu i generalno “lora” koji se krije za Vault 76, ali nam je Bethesda tek sad, onako usputno, otkrila kako će se zvati ogromna mapa (četiri puta veća od Fallout 4) na kojoj će se odigravati 76-ca.

Ona se zove Apalačija (Appalachia), i u pitanju je mahom “divlji” planinski region na severoistoku SAD, gde se nalazi i sama zapadna Virdžinija. Glavni deo regiona čine Apalači Planine koje su popularna turistička destinacija za ljude koji vole planinarenje i kampovanje, a još od 19. veka je poznata po raznim mitovima o ćudljivoj prirodi njenih stanovnika.

Region je takođe poznat i po velikim iskopinama uglja, što se i u igri oslikava sa napušetnom industrijskom mašinerijom koja se koristila za iskopavanja ruda. I generalno, kako smo danas dosta pročitali o regionu na vikipediji, dosta smo doga videli oslikanog i u samoj igri, tako da će biti zanimljivo videti koliko su detaljno preneli neke momente iz stvarnog sveta u igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top