PC

Najnoviji video za Just Cause 4 nas upoznaje sa Rikovim neprijateljem

U mesecima za nama smo imali prilike da vidimo dosta trejlera za Just Cause 4 i oni su uglavnom prikazivali sa čime će se sve susretati protagonista tokom lutanja na ogromnoj teritoriji, kao što je opaki tornado.

Sada imamo novi video koji nas upoznaje sa antagonistom, odnosno glavnim protivnikom Rika Rodrigeza. To je Gabrijela Morales, vođa najveće privatne vojske poznate kao Crna Ruka.

Gabrijela se ne plaši Rika i njegovih sposobnosti, već njegovu neustrašivost poredi sa svojom, ali ga upozorava da se ne upušta u nikavu igru sa njom.

Avalanche Studios je u trejleru osim antagoniste prikazao i gomilu eksplozija i napredne mašinerije za ratovanje, što i očekujemo od Just Cause 4, a na trenutke viđamo i neke od Rikovih prijatelja u fiktivnoj državi Solis.

Just Cause 4 uskače 4. decembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top