PC

Novi Fallout 76 crtani nam pokazuje upotrebu nuklearki

Ako nešto volimo kod promocije Fallout 76, to je što je svaki aspekat igre prikazan kroz simpatični info-film u duhu 50-ih godina prošlog veka, umesto sa tradicionalnim gejmplej trejlerima.

Poslednji takav crtani nam pokazuje sakupljanje kodova za aktivaciju nuklearki i zatim njihovo lansiranje. Kao što smo znali od ranije, postojaće nuklearne bombe u igri koje će igrači moći da koriste, ali da bi to radili moraju sakupiti kod, pa će to najčešće biti udruživanje većeg broja igrača kako bi došli do koda za lansiranje.

Nakon što je kod u njihovom posedu, mogu odlučiti gde žele da bace nuklearku, i zatim otići na tu lokaciju da pokupe zaostale resurse, naravno pazeći da ne budu izloženi radijaciji i raznim mutiranim čudovištima koja će se tu zateći.

Fallout 76 nam stiže 13. novembra, ali će u periodu od mesec dana pre izlaska krenuti sa betom, tako da ćemo tada moći i da vidimo u praksi igru kako funkcioniše.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top