PC

Novi For Honor apdejt je moguće besplatno probati ove nedelje

For Honor igračka baza je na PC-u dobila ogromno povećanje zahvaljujući besplatnoj promociji, a sada iz Ubisofta stiže objava da će i najnovija ekspanzija, nazvana Marching Fire, biti na besplatnoj probi tokom ovog vikenda.

Svo bogatstvo novog sadržaja će biti moguće probati na PC-u, putem uPlay i Steam platformi, od 6. septembra u 14 časova pa sve do 10. u 23h. Svima, pa čak i onima koji nemaju igru u svom vlasništvu će na raspolaganju biti Breach mod igranja, formata 4v4, sa 3 nove mape i nizom poboljšanja, kao što je novi sistem perkova, osveženi korisnički interfejs sa grafičkim poboljšanjima i još dosta toga.

Najzapaženije u ovom, najvećem do sada, apdejtu za For Honor je svakako Breach mod u kojem se timovi smeštaju na kapijama zamka jedni sa ciljem da probiju njegove kapije i dopru do kralja, a drugi sa zadatkom da brane. Ovo automatski predstavlja recept za odlične napete mečeve, za koje se govori da će trajati oko 30 minuta, što je veliko osveženje u odnosu na ostale modove igranja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top