PLAY! ; PLAY! Zine

Novi For Honor apdejt je moguće besplatno probati ove nedelje

For Honor igračka baza je na PC-u dobila ogromno povećanje zahvaljujući besplatnoj promociji, a sada iz Ubisofta stiže objava da će i najnovija ekspanzija, nazvana Marching Fire, biti na besplatnoj probi tokom ovog vikenda.

Svo bogatstvo novog sadržaja će biti moguće probati na PC-u, putem uPlay i Steam platformi, od 6. septembra u 14 časova pa sve do 10. u 23h. Svima, pa čak i onima koji nemaju igru u svom vlasništvu će na raspolaganju biti Breach mod igranja, formata 4v4, sa 3 nove mape i nizom poboljšanja, kao što je novi sistem perkova, osveženi korisnički interfejs sa grafičkim poboljšanjima i još dosta toga.

Najzapaženije u ovom, najvećem do sada, apdejtu za For Honor je svakako Breach mod u kojem se timovi smeštaju na kapijama zamka jedni sa ciljem da probiju njegove kapije i dopru do kralja, a drugi sa zadatkom da brane. Ovo automatski predstavlja recept za odlične napete mečeve, za koje se govori da će trajati oko 30 minuta, što je veliko osveženje u odnosu na ostale modove igranja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!