PC

Novi Hitman 2 trejler nas vodi u džunglu

Hitman 2 će se pojaviti u novembru, što znači da nas čeka još dosta novih detalja pre planiranog datuma izlaska, kao što je ovaj trejler koji se nedavno pojavio.

Najnoviji video nas vodi u gustu džunglu Kolumbije, što je veoma osvežavajuća promena u odnosu na prvi deo reboota serijala, jer ovde nema velikih i prenaseljenih gradova sa puno svedoka, pardon ljudi.

Džungla će biti prepuna opasnosti, u vidu životinja, a i vi možete biti jedna od pretnji po potencijalne žrtve, u zavisnosti od toga kako iskoristite okruženje.

Ovo je druga lokacija predstavljena za Hitman 2, pored Majamija u kojem ćemo sejati smrt na vrelim stazama Formule 1, a IO Interactive će verovatno predstaviti još par novih lokacija, zajedno sa onim koje su se pojavile u prvom delu.

Hitman 2 izlazi 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top