PLAY! ; PLAY! Zine

Pillars of Eternity 2 ekspanzija Seeker, Slayer, Survivor stiže 25. septembra

U avgustu smo imali prilike da uživamo u sjajnoj prvoj mini-ekspanziji za Pillars of Eternity 2, pod imenom Beast of Winter, o čemu više možete čitati u septembarskom broju časopisa Play!Zine, gde se nalaze naši utisci.

Sada nam Obsidian potvrđuje i datum izlaska druge od tri planirane ekspanzije, i to je 25. septembar. Za razliku od prve, koja je veći fokus imala na priči, ekspanzija Seeker, Slayer, Survivor je više neka vrsta serije borbenih izazova. Kako samo ime kaže, postojaće tri vrste izazova. Seeker, odnosno borbe gde ćemo morati da nađemo jedinstvene načine da pobedimo neugodne neprijatelje, zatim Slayer, gde ćemo se boriti protiv brutalnih i moćnih Boss neprijateljla, i Survivor, gde će nam dolaziti nekoliko nivoa grupa neprijatelja u nizu, i koje moramo preživeti.

Baš kao i Best of Winter, i Seeker, Slayer, Survivor se nadovezuje na osnovnu igru, tako što dodaje novo ostrvo koje istražujemo i gde će se radnja ekspanzije odvijati. Iako je fokus pre svega na teškim i izazovnim borbama, i ova ekspanzija će imati svoju mini priču i misterije da istražujemo, tako da ni igrači koji žele produbljivanje sveta igre neće biti razočarani.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!