PC

Pillars of Eternity 2 ekspanzija Seeker, Slayer, Survivor stiže 25. septembra

U avgustu smo imali prilike da uživamo u sjajnoj prvoj mini-ekspanziji za Pillars of Eternity 2, pod imenom Beast of Winter, o čemu više možete čitati u septembarskom broju časopisa Play!Zine, gde se nalaze naši utisci.

Sada nam Obsidian potvrđuje i datum izlaska druge od tri planirane ekspanzije, i to je 25. septembar. Za razliku od prve, koja je veći fokus imala na priči, ekspanzija Seeker, Slayer, Survivor je više neka vrsta serije borbenih izazova. Kako samo ime kaže, postojaće tri vrste izazova. Seeker, odnosno borbe gde ćemo morati da nađemo jedinstvene načine da pobedimo neugodne neprijatelje, zatim Slayer, gde ćemo se boriti protiv brutalnih i moćnih Boss neprijateljla, i Survivor, gde će nam dolaziti nekoliko nivoa grupa neprijatelja u nizu, i koje moramo preživeti.

Baš kao i Best of Winter, i Seeker, Slayer, Survivor se nadovezuje na osnovnu igru, tako što dodaje novo ostrvo koje istražujemo i gde će se radnja ekspanzije odvijati. Iako je fokus pre svega na teškim i izazovnim borbama, i ova ekspanzija će imati svoju mini priču i misterije da istražujemo, tako da ni igrači koji žele produbljivanje sveta igre neće biti razočarani.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top