Filmovi-Serije

Pisac slučajno pre vremena potvrdio da se radi Diablo serija

Sredinom avgusta smo pisali o glasinama koje su kružile po internetu, a koje su govorile o tome da Blizzard i Netflix udružuju snage kako bi nam doneli animirani Diablo serijal u obliku TV serije.

Te glasine se ovog vikenda čine istinitijim nego ikada, i to zahvaljujući slučanoj “pohvali” čoveka koji bi trebalo da piše priču i scenario za Diablo seriju. Naime, Endru Kozbi (Andrew Cosby), koji je izgradio karijeru na seriji Eureka, i koji je pisao scenario za novog Hellboy-a, je još tada bio čovek koji je po tim glasinama trebalo da piše scenario za Diabla.

I upravo on nam je nezvanično potvrdio da ćemo zaista gledati Dibalo crtani na Netflixu, i to Tvitom koji je ubrzo nakon toga obrisao kada je shvatio da to nije smeo da kaže. Tvit je bio vrlo konkretan i glasio je ovako:

“Pretpostavljam da mogu da potvrdim da sam zaista u završnim razgovorima oko toga da napišem scenario i vodim novi animirani Diablo šou za Netflix i Activision Blizzard. Veoma sam uzbuđen i molim se nebesima (High Heavens iz Diablo univerzuma, opaska prevodioca) da će sve ispasti kako trerba.”

Dakle, to je to, znamo da se radi Diablo serija, a zvaničnu najavu ovoga ćemo imati verovatno za oko mesec dana, odnosno na BlizzCon 2018.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top