PC

Predstavljena nova klasa za Grim Dawn – The Oathkeeper

Odlični hack and slash RPG iz 2016. godine, Grim Dawn, i dalje ima svoju vernu publiku koja redovno uživa u ovom naslovu.

Titula “Dibalo 2 naslednik” kojom se razbacuju mnoge igre svakako se ne bi našla na pogrešnom mestu ako bi stala uz Grim Dawn.

Igra uskoro dobija novu, drugu veliku ekspanziju koja se zove Forgotten Gods, i tim povodom nam Crate Entertainment sada predstavlja i novu klasu koja stiže – The Oathkeeper.

Prikazane su neke njegove osobine poput Aegis of Menhir, gde baca masovni štit ka neprijateljimam, a tu je i Eye of Reckoning, dobri stari vrtlog heroja. Ovo su dve njegove ključne osobine, ali lista onoga što Čuvar Zakletvi može da radi je zasita previše duga da bi ovde ulazi detaljno, tako da vam savetujemo da postetite Grim Dawn forum gde je napravljen specijalni post sa detaljnim i dubinskim pregledom onoga što nam nova klasa nudi.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top