PLAY! ; PLAY! Zine

Predstavljeni gradovi u Red Dead Redemption 2 – tu je i Jagodina!

Dok nestrpljivo iščekujemo nove snimke i informacije o kaubojskim pustolovinama tokom nastavka jedne od najboljih vestern igara ikada, Red Dead Redemption 2, svaki bit informacije je dobrodošao.

Ono što je činilo prvu igru tako sjajnom jeste pažljivo izgrađeni svet divljeg zapada prepun sitnih detalja koji su mu davali život, i danas, kada nam Rockstar predstavlja gradove i lokacije dvojke, možemo slobodno reći da je ta pažnja za detaljima zadržana.

Na zvaničnom sajtu igre izbačen je novi specijalni blog koji se zove The Frontier (ime za neistraženi deo današnje severne amerike na zapadnim granicama), u kome imamo prilike da se upoznamo sa gradićima i varošima igre. To su gradovi Valentine, Annesburg, Saint Denis, Rhodes, kolonija Mount Hagen,  Lagras, i za vašeg autora, koji je poreklom Jagodinac, verovatno i najinteresantije mesto – Strawberry.

Svaki od ovih gradova ima jedinstvenu priču i mesto u igri sa svojim osobenim vizuelnim karakteristikama i karakterima koji ga nastanjavaju, i geografski regioni igre zaista igri daju ogromnu raznolikost i čini nam se kao da nam nikada neće biti dosadno. Za više informacija i slika o svim ovim gradovima, savetujemo vam da obavezno posetite zvaničnu stranicu gde su predstavljeni ovi gradovi, kako bi uživali u slikama i konceptualnim umetnostima koji predstavljaju ove gradove, prateći ovaj link.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!