PlayStation 4

Prikazan novi video za Death Stranding

Hideo Kodžima je dosta misteriozan čovek, ali kada on nešto zakaže to se i ostvari, pa smo tako sada tokom trajanja Tokyo Game Show sajma počašćeni najnovijim videom za nadolazeći Death Stranding.

Novi video nas upoznaje sa još jednim članom već odlične glumačke postavke, Trojem Bejkerom, glumca kojeg znamo iz Bioshock i The Last of Us igara.

Troj će igrati antagonistu kao čovek u zlatnoj masci, a u samom trejleru vidimo njega kako koristi svoju supermoć kako bi formirao ogromno čudovište koje podseća na lava dok protagonista(Norman Ridus) sve to posmatra sa strane.

Drugih detalja nema, ali nestanak antagonista pre rike čudovišta možda upućuje na to da će Death Stranding imati boss okršaje i da će ono biti epskih razmera.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top