PLAY! ; PLAY! Zine

Prvi veći apdejt za radioaktivni Battle Royale, Fear the Wolves, donosi brojne ispravke performansi

Po redu treći, a ujedni i najobimniji apdejt za Fear the Wolves je nedavno stigao i sa sobom nosi veliku dozu prijatnih promena koje će definitivno oduševiti igrače.

Najbitnija stvar kod ovog apdejta je optimizacija, pa su tako developeri izmenili modele karaktera i ostale bitne stvari kako bi poboljšali performanse i ujedno su doneli bolji vizuelni prikaza zona sa anomalijama, a iz Vostok Gamesa ujedno poručuju da im je optimizacija prioritet, što i treba da bude.

Developeri su izmenili topografiju kod određenog broja gradova i oblasti kako bi igrači imali šansu za taktički pristup.

Od ostalih stvari, igrače će obradovati da će igra nagrađivati njihovu aktivnost i preciznost, pa će tako oni sa velikim brojem ubistava igrača i vukova dobijati nagrade, a težina ubistva(headshot, melee) je takođe faktor za nagrađivanje.

Jako nam je drago što viđamo apdejt ovolikog obima za igru kao što je Fear the Wolves, jer ono donosi nadu da će igra tokom Early Accessa postati još bolja i primamljivija za veći broj igrača, a potencijala svakako ima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!