PC

SCUM bi mogao dobiti znatno veći mapu za igranje

Kao i kod sećine survival igara, mapa u video igri SCUM je ogromnih proporcija kako bi igrači imali sasvim dovoljno sadržaja za uživanje, istraživanje, kao i dovoljno opasnosti za bežanje.

Ipak, postoje velike šanse da bi SCUM mogao dobiti dosta veću mapu u budućem periodu, a to nam je otkriveno zahvaljujući gejmerima sa reddita, prema kojima je potrebno uneti ovaj kod u konzolu – #teleport [Character Name] 0 0 1000000 – koji karaktera teleportuje u nebo, gde se odlično vidi veličina mape, kao i ogromna površina koja je trenutno nedostupna.

Ogromna mapa predstavlja jednu veliku celinu, pa bi developeri sa lakoćom mogli proširiti obim igre na celu površinu tokom Early Accesa, a developeri su za PC Games povodom ovoga samo izjavili da se površina teritorije dostupne igračima može lako promeniti kako vreme odmiče.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top