Filmovi-Serije

Snima se Rainbow Six film!

Dok Rainbow Six Siege postiže neverovatne rezultate i predstavlja jednu od najuspešnijih Rainbow Six igara u istoriji, izgleda da je pravo vreme da se to “unovčni” i snimanjem filma po ovom kultnom serijalu, odnosno, da budemo precizniji, po Rainbow Six knjigama Toma Klensija (Tom Clancy).

Prva na snimanje filma je kupio studio Paramount Pictures, na osnovu  Rainbow Six knjige, a prema izveštajima, glavnu ulogu u filmu će imati Majkl Džordan (glumac, ne košarkaš), poznat po ulozi glavnog negativca u Crnom Panteru, Fantastičnoj Četvorci i drugim filmskim ostvarenjima.

On će igrati ulogu bivše mornaričke foke, Džona Klarka, koji važi za glavnog čoveka i kreatora Rainbow Six jedinice. Upravo to će i biti priča filma, pratiće Klarka u ranim početnim fazama kreiranja ove čuvene antiterorističke jedinice.

Osim Rainbow Six filma, snimaće se i film Without Remorse (takođe po istoimenoj knjizi Toma Klansija), iz istog univerzuma, gde će glavnu ulogu takođe imati Majkl Džordan u ulozi Džona Klarka, ali ovde će fokus biti na samim korenima Klarka, pre formiranja Rainbow Six odreda.

Ovo će biti prvi put da Klarka glumi tamnoputi glumac, jer se u ranijim filmskim ostvarenjima ovog karaktera igrali Viliem Dafo i Lijev Šrajber.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top