Nintendo Switch

Sony se konačno predomislio po pitanju krospleja!

Odmah ćemo reći da im je dugo trebalo, ali se i to konačno desilo, Soni se predomislio po pitanju krospleja i veliki broj igara će moći da se igra između svih platformi.

Nije od samog početka u potpunosti omogućen krosplej, već će neki period biti u formi otvorene bete kako bi se pokazala stabilnost, a prva igra koja će ispratiti ovu istorijsku odluku je naravno Fortnite.

Ova igra je prva u kojoj igrači koji igraju na Xbox One i Switchu mogu stupiti u borbu sa onima koji igraju na Playstationu, a isto tako mogu sa jednim nalogom igrati na više uređaja.

Kako beta bude napredovala tako će veći broj igara proširiti svoju krosplej ponudu, ali je trenutno suština da je Soni odustao od svoje tvrdoglavosti i opiranja implementaciji igranja između konzola, što svakako znači brojne pogodnosti za igračku zajednicu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top