PlayStation 4

Spider-Man igra dobija New Game+ mod

Za svega nekoliko dana od pojavljivanja, Spider-Man igra beleži fantastične rezultate po pitanju prodaje, ali i kada je u pitanju zadovoljstvo kupaca.

Trenutni sadržaj je izuzetno bogat, a kretori iz studija Insomniac Games već u planu imaju nešto novo. U pitanju je New Game+ mod igranja, koji omogućava ponovno prelaženje kampanje samo sa većim izazovima i boljim nagradama za herojske muke

Nije tačno poznato kada će se New Game+ pojaviti, ali su iz Insomniaca otkrili da se trenutno radi na njemu. Ono što nas još očekuje u narednim mesecima nakon pređenih 20 sati kampanje jesu ekspanzije za Spider-Man igru, kojih će ukupno biti 3, i koje sa sobom donose različite izazove i deliće priče.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top