PC

Stigao prvi gejmplej trejler za Battle Royale mod u Black Ops 4

Iako su ovih dana oči igračke zajednice upućene u otvoreni beta test za Battlefield V, u kojem je moguće isprobati zanimljivi Grand Operations, Activision se uporno trudi da tu pažnju preusmeri na sebe sa stalnim otkrivanjem detalja za nadolazeći Battle Royale mod koji uskoro dolazi na testiranje.

Developeri su prvo otkrili da će Blackout u početku podržavati do 80 igrača i potvrdili su da je mapa najveća do sada, a sada je konačno dostupan i prvi gejmplej trejler koji prikazuje delić iskustva koje nas očekuje uskoro.

U trajanju od oko 2 minuta imamo prilike da vidimo upravo ono što se i očekuje od Battle Royale moda, veliko prostranstvo sa različitim lokacijama na kojima se smenjuju gradovi i pustare, a ovde postoji i hidro elektrana. Blackout nudi dosta različitih prevoznih sredstava za igrače, kao i dosta oružja.

U videu nakratko imamo prilike da vidimo i zombije, ali trenutno nije potvrđeno da li su oni sastavni deo mape, ali pak obitavaju izvan bezbedne zone.

Activision je trejler izdao na vreme kako bi prikupio što više igrača za otvoreni test na Playstation 4 konzoli, zakazan za 10. septembar, dok će za druge platforme datum tek naknadno biti otkriven.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top